+ 385 1 2343 969 Kontaktirajte nas

Alfa stan

OPIS GRAĐEVINE

Predmetna stambena građevina je klasično građeni objekt. Objekt se sastoji od 60 stanova. U podrumu se nalaze garažna parkirna mjesta, na prizemlju se nalaze poslovni prostori, spremišta i garažna mjesta.Od 1. do 6.kata nalaze se smještajne jedinice-stanovi.

OPIS STROJARSKIH INSTALACIJA

Grijanje u stanovima i poslovnim prostorima je izvedeno kao etažno plinsko grijanje.Instalirani su turbo (neovisni o zraku u prostoru) plinski  i radijatori kao ogrijevna tijela. Dimne plinove od izgaranja plina u plinskim aparatima odvodimo ventilatorom dimnih plinova u LAF. Razvod cijevne mreže (dvocjevni sustav) vodimo s PE-Xc cijevima u podu od bojlera do pojedinih radijatora. Ventilacija stambenog dijela riješena je prirodnim putem preko prozora.

Sanitarije, izbe  koje nemaju vanjskih prozora ventiliraju se pomoću odsisnih ventilatora preko ventilacijskih cijevi koji završavaju na krovu objekta. Zrak u prostor sanitarija ulazi preko prestrujnih rešetki postavljenih pri dnu vrata. U stanovima u dnevnim boravcima ugrađen je SPLIT sustav hlađenja.Ventilacija zapornice izvedena je mehaničkim putem preko tlačnog i odsisnog ventilatora.Garaža se ventilira mehaničkim putem s ventilatorima.U objektu su ugrađena dva osobna električna dizala (bez strojarnice).

1000069

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.