+ 385 1 2343 969 Kontaktirajte nas

O nama

"Kad ono o čemu govoriš možeš izmjeriti i iskazati brojkama ti o tome nešto znaš.No kad to ne možeš izmjeriti ni iskazati brojkama tvoje znanje je mršavo i nezadovoljavajuće"

lord Kelvin William Thomson

Mudra izreka velikog znastvenika opisuje našu težnju , izmjeriti i iskazati brojkama ono čime se bavimo. No sve što se može u konačnici izmjeriti i iskazati brojčano rađa se i započinje idejom, Poticati proizvodnju većeg broja ideja koje imaju izgleda ugledati svjetlo dana i biti mjerljive, naša je misija  naš je zadatak.

Svakoj ideji iskazujemo dobrodošlicu jer nema glupih ideja ima samo bezidejnosti. Razvijati ideje, vodeći ih kroz filtere znanja, kritički ih sagledavati i ocjenjivati, napraviti im put iz imaginarnog svijeta ideja u stvarni život. Usavršavati ideju cijelim njenim putem , obojati je novim saznanjima, tehnologijama i ekonomskom prihvatljivošću.

Napraviti je izričajem tima i firme da bude osobna i univerzalna. Napraviti u konačnici mjerljivu stvar koja dokazuje znanje, mladost, temperament i iskustvo onih koji su je stvorili.

citara o nama

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.