+ 385 1 2343 969 Kontaktirajte nas

Super Nova Buzin

Supernova, Buzin, Buzinski krči 1, Zagreb

OPIS GRAĐEVINE

Predmetna građevina  je trgovački centar. Sastoji se od garažnog podrumskog prostora s garažama i tehničkim prostorima.Prizemlje se sastoji od otvorene i zatvorene šetnice s kojih se pristupa nizu lokala te sanitarnim prostorima.

OPIS INSTALACIJA

Za predmetnu građevinu pokrivanje temeljnih potreba za grijanje i hlađenje osigurano je putem VRV sustava. Isti kombinira vanjske jedinice kao izvor ogrijevne/rashladne snage i unutrašnjih jedinica za lokalno grijanje/hlađenje pojedinih prostora. Instaliran je VRV sustav u izvedbi “Heat Recovery”. Vanjske jedinice smještene su na krovu objekta.Sustavom tlačne i odsisne ventilacije osigurana je ventilacija pojedinih prostora.Sustavi ventilacije složeni su prema tehnološkim zahtjevima.

Za potrebe ventilacije garaže instaliran je sustav ventilacije s “Jet-fan” ventilatorima montianim pod strop garaže te putem zidnih aksijalnih ventilatroima na bočnim zidovima garaže. U skloništu na etaži podruma instaliran je sustav ventilacije.Objekt je štićen sprinkler instalacijom, dijelom “mokrom” dijelom “suhom” instalacijom u garažnom prostoru.

Objekt je štićen od požara unutrašnjom i vanjskom hidrantskom mrežom i sprinkler instalacijom.Za potrebe vertiklanog transporta instaliran je jedan lift te pokretna traka koja prevozi osobe iz podruma na etažu prizemlja.

y3ptojjdoo

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.